Comberki jagnięce w sosie naszarap podawane z pieczonymi buraczkami i kumkwatem
Lamb saddle in nasharap sauce, served with beetroot and kumquat
Żeberka wieprzowe z sosem sacebeli, z regionu Kachet ii
Pork ribs in satsebeli sauce, from the Kacheti region
Smażone pulpeciki z jagnięciny i wieprzowiny w sosie pomidorowym
Fried lamb and pork meatballs in tomato sauce
Tradycyjne pierożki kuchni rosyjskiej z mięsem cielęcym (12 sztuk )
Traditional Russian dumplings with veal (12 pieces)
Okra w pomidorach ze świeżymi ziołami
Okra in tomatoes and fresh herbs
Smażony boczniak ze świeżym estragonem i kaszą bulgu r
Fried oyster mushrooms with fresh tarragon and bulgur groats
Warzywa duszone w przyprawach gruzińskich, posypane owczym serem
Vegetables stewed in Georgian herbs, topped with sheep’s cheese
Gołąbki w liściach winogron z farszem wołowo-wieprzowym podawane z jogurtem miętowym
Grape leaves stuffed with pork and beef, served with mint yoghurt
Duszona gicz jagnięca z warzywami sezonowymi
Stewed lamb with seasonal vegetables
1/2 pieczonego młodego kurczaka (z wolnego wybiegu, karmionego kukurydzą) w jeżynach lub w sosie z orzechów włoskich, z regionu Imeretia.
Roasted half chicken (free-range, corn-fed) with blackberry or walnut sauce from the Imereti region.
Tradycyjne pierogi gruzińskie z mięsem wieprzowym i bulion em w środku, z regionu Paszewii (3 sztuki )
Traditional Georgian meat dumplings with stock inside, from the Pshawi region (3 pieces)
Tradycyjne pierogi gruzińskie z serem, podawane z masłem klarowanym (3 sztuki)
Traditional Georgian dumplings with cheese, served with clerified butter(3 pieces)
Krewetki Jumbo w magicznym sosie (5 sztuk)
Jumbo shrimps in magic sauce (5 pieces)
Duszona wołowina rasy Black Angus w sosie z orzechów włoskic h, z regionu Adżarii
Stewed Black Angus beef in walnut sauce, from the Adjara region