Drodzy Goście, od dnia 24 marca nasza restauracja pozostanie zamknięta do odwołania.

Pieczony młody kurczak (z wolnego wybiegu, karmiony kukurydzą) w sosie czosnkowo-kolendrowym „szkmeruli” lub w sosie z orzechów włoskich, danie z regionu Imeretia.

Duszona gicz jagnięca z papryką, cukinią, bakłażanem i cieciorką w sosie pomidorowym.

Comberki jagnięce w sosie naszarap podawane z pieczonymi buraczkami i kumkwatem.

Jagnięcina z pomidorami zapiekana pod lawaszem.

Smażone pulpeciki jagnięco-wieprzowe w sosie pomidorowym.

Małe pierożki z mięsem wieprzowo-wołowym, podawane ze śmietaną.

Tradycyjne pierogi gruzińskie z mięsem wieprzowym i bulionem w środku, z regionu Pszawetia (3 sztuki).

Tradycyjne pierogi gruzińskie z mięsem jagnięco-wołowym i bulionem w środku, z regionu Tuszetii (że 3 sztuki).

Tradycyjne pierogi gruzińskie z serem, podawane z masłem (3 sztuki).

Tradycyjne pierogi gruzińskie z nadzieniem z duszonych boczniaków (3 sztuki).

Krewetki Jumbo w magicznym sosie (5 sztuk).

Smażony boczniak ze świeżym estragonem i kaszą bulgur.

Warzywa duszone w przyprawach gruzińskich, posypane serem owczym.