Drodzy Goście, od dnia 24 marca nasza restauracja pozostanie zamknięta do odwołania.
Pieczony młody kurczak (z wolnego wybiegu, karmiony kukurydzą) w sosie czosnkowo-kolendrowym „szkmeruli” lub w sosie z orzechów włoskich, danie z regionu Imeretia.
Żeberka wieprzowe z sosem sacebeli, z regionu Kachetia.
Duszona gicz jagnięca z warzywami sezonowymi.
Comberki jagnięce w sosie naszarap podawane z pieczonymi buraczkami i kumkwatem.
Jagnięcina z pomidorami zapiekana pod lawaszem.
Smażone pulpeciki jagnięco-wieprzowe w sosie pomidorowym.
Duszona wołowina rasy Black Angus w sosie z orzechów włoskich, z regionu Adżaria.
Małe pierożki z mięsem cielęcym i wieprzowym (12 sztuk).
Tradycyjne pierogi gruzińskie z mięsem wieprzowym i bulionem w środku, z regionu Pszawetia (3 sztuki).
Tradycyjne pierogi gruzińskie z mięsem jagnięco-wołowym i bulionem w środku, z regionu Tuszetii
Tradycyjne pierogi gruzińskie z serem, podawane z masłem klarowanym (3 sztuki).
Tradycyjne pierogi gruzińskie z nadzieniem z duszonych boczniaków (3 sztuki).
Krewetki Jumbo w magicznym sosie (5 sztuk).
Smażony boczniak ze świeżym estragonem i kaszą bulgur.
Warzywa duszone w przyprawach gruzińskich, posypane serem owczym.