Drodzy Goście, od dnia 24 marca nasza restauracja pozostanie zamknięta do odwołania.
Talerz zimnych przystawek (prasi, stapilo, badridżani, czarchali, lobio, pasta bakłażanowa, ispanachi).
Blanszowany por z kolendrą, granatem i orzechami włoskimi.
Marchewka z orzechami włoskimi i przyprawamami gruzinskimi.
Bakłażany z nadzieniem z orzechów włoskich i z dodatkiem kolendry i granatów.
Buraki z orzechami włoskimi i suszonymi śliwkami.
Czerwona fasola z orzechami włoskimi i ziołami gruzińskimi.
Szpinak z orzechami włoskimi i granatem.
Pasta z wędzonych bakłażanów podawana z lawaszem.
Sery gruzińskie, oliwki, grzanki.
Gołąbki w liściach winogron z farszem wołowo-wieprzowym podawane z jogurtem miętowym.
Klasyczny gruziński placek z trzema serami.
Klasyczny gruziński placek z trzema serami, szczypiorkiem, estragonem i kolendrą.
Chaczapuri z regionu Adżaria z jajkiem sadzonym na wierzchu.
Tradycyjny placek z regionu Swanetia z farszem wołowo-wieprzowym.
Chrupiące naleśniczki z mieloną wołowiną i wieprzowiną.